Dessert

Als je een echte zoetekauw bent, zul je onze collectie e-vloeistoffen met een dessertsmaak geweldig vinden! We hebben een aantal van onze favoriete dessertaroma's nagemaakt en in onze hoogwaardige e-vloeistoffen gestopt, waardoor de perfecte mix voor elke dessertfan ontstaan is.

Verfijn selectie
Filters
Bekijk 1 artikel ›
1 Item

Zoete vloeistoffen worden steeds populairder bij vapers die op zoek zijn naar iets anders dan de klassieke tabakssmaak. Onze e-vloeistoffen met een dessertsmaak zijn gemaakt door het team in onze ISO Class 5-faciliteit in het VK en elk ingrediënt is volledig traceerbaar. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar de zachte, verleidelijke smaak van vanille of een heerlijk exotische kokossmaak, elke smaak is uitgeprobeerd en getest op kwaliteit en smaak.

Bij LiQuid experimenteren we graag met smaken en in ons VK-assortiment e-vloeistoffen met een dessertsmaak vind je opwindende smaken die vaste favorieten worden. Wie kan de verleidelijk zachte e-vloeistof met de smaak van vanillevla weerstaan? Deze rijke smaak is een van onze meest gevraagde e-vloeistoffen geworden, en wij begrijpen waarom!  Als je zin hebt om op de avontuurlijke toer te gaan, moet je zeker onze Choc-a-nana e-vloeistofeens proberen! Deze speciale vloeistof is een mix van chocolade en banaan (wie had dat ooit gedacht!) en voldoet perfect aan die zoete verlangens.

Op zoek naar meer zoete hits? Check onze fantastische, fruitige e-vloeistof -collectie of kom meer te weten over ons assortiment menthol-e-vloeistoffen voor meer heerlijke smaakcombinaties.

Top