Drink E-Liquid

 

Geniet van de smaak van jouw favoriete drankje met ons assortiment e-vloeistoffen met een dranksmaak. Van de rijke smaak van cappuccino tot decadente milkshakes, onze vape-vloeistoffen uit het VK worden jouw nieuwe favorieten!

Verfijn selectie
Filters
View 2 products ›
2 Items

We hebben er hard aan gewerkt om onze e-vloeistof met drankaroma precies juist te krijgen en elke batch is zo geformuleerd om de levensduur van jouw coil te maximaliseren en is getest om ervoor te zorgen dat de tank niet barst. Vervaardigd in een faciliteit met ISO-klasse 7 is elke vloeistof ook onafhankelijk in batch getest om er zeker van te zijn dat we jou het best mogelijke product geven.

In onze collectie e-vloeistoffen met dranksmaak vind je al onze favoriete frisdranken in vloeibare vorm, inclusief limonade, cola en natuurlijk aardbeienmilkshake! Deze zachte, romige vloeistof brengt aardbei en vanille perfect in balans voor een heerlijke ervaring.

Voor slechts £ 1 per fles zijn onze e-vloeistoffen met dranksmaak perfect voor mensen die op zoek zijn naar een avontuurlijke vape-ervaring! Vergeet voor meer unieke smaken niet ons assortiment zoete e-vloeistoffen en dessert-e-vloeistoffente bekijken.


Top