Fruit E-Liquid

Van appel tot anijs, e-vloeistoffen met een fruitsmaak zijn de afgelopen jaren ongelooflijk populair geworden en we begrijpen waarom! Als je op zoek bent naar een zoete hit, is onze hoogwaardige e-vloeistof met fruitsmaak de perfecte manier om aan jouw zoete verlangens te voldoen.

Verfijn selectie
Filters
View 8 products ›
8 Items

De LiQuid e-vloeistoffen met fruitsmaak zijn gemaakt door ons VK-team en zijn onafhankelijk in batch getest om ervoor te zorgen dat we jou het best mogelijke product geven. Deze fruitige smaken zijn compatibel met alle verdampingsapparaten en hebben verschillende nicotinesterktes om het gemakkelijker dan ooit te maken om jouw ideale match te vinden.

E-vloeistoffen met fruitsmaak zijn een geweldig alternatief voor de klassieke tabaksvloeistoffen of mentholaroma's. De zoete, rijpe smaak van het fruit is geweldig voor vapen 's ochtends en creëert een heerlijke mix en damp waarvan je kunt genieten. Voor slechts £ 1 per fles kun je een hele reeks fruitsmaken en vloeistoffen uitproberen, waaronder tropisch fruit, ananas, citroen en limoen, bosbessen en kersen! Ons team experimenteert graag om de perfecte smaken te creëren. Als je dus op zoek bent naar een zoete traktatie, zul je gegarandeerd dol zijn op de fruitige vloeistoffen die we hier in het VK hebben gemaakt.

Als e-vloeistoffen met fruitsmaak niets voor jou zijn, bekijk dan ons assortiment klassieke tabaks-e-vloeistoffen of krijg een frisse muntsmaak met onze menthol-e-vloeistoffen?

Top