High VG E-Liquid

 

Onze e-vloeistoffen met veel VG bieden een combinatie van enkele van onze favoriete smaken. Ze zijn perfect uitgebalanceerd om grote hoeveelheden dampwolken te produceren. Met een verhouding van 80% VG en 20% PG zorgen onze vloeistoffen voor veel damp die vol smaak zit.

Verfijn selectie
Filters
View 8 products ›
8 Items

Ons assortiment bestaat uit een aantal ongelooflijke smaken, met fruit- en dessertsmaken, klassieke smaken en opwindende nieuwe smaakcombinaties. Bekijk onze 'damptabel' voor meer informatie over sub ohmen.

E-vloeistoffen met een hoge VG (plantaardige glycerine) zijn ontworpen voor mensen die enorme dampwolken willen creëren!  Bij sub ohmen wordt de weerstand van de e-sigaret verlaagd, wat betekent dat een grotere hoeveelheid vermogen via het circuit kan worden vrijgegeven. Als het circuit een coil heeft die dit wattage aankan, is de damp heel anders dan bij een normale e-sigaret. De wolken zijn veel groter bij gebruik van vloeistof met veel VG en ook de damp is een beetje warmer vanwege het feit dat er meer vermogen en dus meer warmte in de coil zit. Onze VG-vloeistof is een mengsel van 80% VG (plantaardige glycerine) en 20% PG (propyleenglycol).

Voor slechts £1 per fles kun je bij LiQuid genieten van hoogwaardige e-vloeistof voor minder geld. Al onze e-vloeistoffen worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, met behulp van EP/USP farmaceutische kwaliteit nicotine en traceerbare ingrediënten. Bekijk vandaag het volledige hoge VG-assortiment bij LiQuid of bekijk onze collectie klassieke tabak- en menthol e-vloeistoffen voor nog meer geweldige smaken.

Top