Menthol E-Liquid

 

Die mentholverfrissing tijdens het vapen is gewoon onverslaanbaar! Of je nu overstapt van mentholsigaretten op vapen of je huidige vloeistofkeuze wilt veranderen; onze collectie menthol-e-vloeistoffen is perfect voor jou. Ons Britse team heeft uren besteed aan het perfectioneren van onze mentholsmaak, die beschikbaar is in een reeks nicotinesterkten, zodat je de beste mentholvloeistof voor jou kunt vinden.

Verfijn selectie
Filters
View 7 products ›
7 Items

Naast onze voornaamste mentholsmaak, bieden we ook een selectie van andere muntachtige vloeistoffen die ideaal zijn voor diegenen die meer willen halen uit het vapen. We combineren de heerlijke fruitsmaken van aardbei, kersen en bosbessen met een muntboost om een reeks fruitige menthol-e-vloeistoffen te creëren die een zoete hit bieden en tegelijkertijd een verfrissende muntboost geven.

Ons assortiment menthol e-vloeistoffen zal liefhebbers van munt zeker bevallen. En dat voor slechts £ 1 per fles - je kunt het je dus veroorloven om veel verschillende verse smaken te proeven zonder al te veel geld uit te geven! Als menthol niets voor jou is, ga dan naar ons klassieke assortiment tabak-e-vloeistoffen of bekijk ons assortiment fruitige e-vloeistoffen voor vape-inspiratie!

Top