Retourneren

We willen graag dat je tevreden bent met je aankopen en dat je deze naar alle tevredenheid gaat gebruiken. Mocht je hierover twijfelen dan heb je het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour te sturen of om te ruilen voor een ander product. 

HOE WERKT HET RETOUR STUREN?

- Stuur een mail naar customerservice@euroeliquid.nl of chat met ons wanneer je niet tevreden bent met je bestelling. We kunnen dan het probleem eerst met je bespreken. 

- Pak de te retourneren artikelen netjes in, om de kans op onderweg ontstane schade te verminderen;

- Stuur je pakket retour met een pakketdienst waarbij je een Track & Trace code krijgt. Op deze manier kan je jouw pakket volgen;

KOSTEN RETOURNEREN

Je betaalt zelf de retourkosten bij de pakketdienst. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt euroeliquid.nl de kosten van een retourzending voor haar rekening en zal dit aan je terugbetaald worden. Indien je het product niet wilt ruilen, zullen we je aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

RUILEN

Als je een artikel wilt ruilen stuur ons dan het ontvangen artikel retour volgens de retourprocedure en plaats een nieuwe bestelling in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je binnen 14 dagen je geld retour ontvangt van het artikel wat je terug hebt gestuurd.

Top