Tobacco E-Liquid

Voor veel mensen die vapen, is de klassieke smaak van tabak alles wat ze nodig hebben om aan die verlangens te voldoen! Het is de ideale keuze voor diegenen die met vapen beginnen, omdat het de overstap van echte sigaretten op e-sigaretten helpt en bij LiQuid bieden we een breed scala aan Britse en Amerikaanse e-vloeistoffen met nicotine aan, om je te helpen te stoppen.

Verfijn selectie
Filters
View 6 products ›
6 Items

Onze e-vloeistoffen met nicotine zijn gemaakt met behulp van de perfecte combinatie van VG (plantaardige glycerine) en PG (propyleenglycol), om een heerlijke smaak te creëren zonder de gevreesde droge mond die sommige vloeistoffen kunnen achterlaten. Onze e-vloeistoffen worden in een faciliteit van ISO-klasse 5 in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd, met behulp van onze unieke methode om die soepele tabakssmaak en onverslaanbare keelhit te creëren.

Als je op zoek bent naar klassieke Britse nicotinevloeistof met een tabakssmaak, hebben we enkele van de meest populaire smaken gemaakt die compatibel zijn met alle vapers. On huidige assortiment bestaat uit Britse en Engelse tabak soorten, American Lites, Virginia Tobacco en een selectie van andere populaire tabaksvloeistoffen. Kies eenvoudig jouw nicotinesterkte en geniet van de klassieke smaak van tabak met onze goedkope dampvloeistof. Voor slechts £ 1 per fles is het zeker de moeite waard om jouw nieuwe favoriete e-vloeistof te vinden!

Top