Waar bestaan de e-liquids van LiQuid uit?

E-liquid is de vloeistof (met of zonder nicotine) die wordt gebruikt om te kunnen vapen. Met de e-liquid kan je de tank iedere keer bijvullen, waardoor je niet steeds een nieuw onderdeel hoeft aan te aanschaffen. De e-liquid is o.a. verkrijgbaar in tabak, fruit en menthol smaken en daarnaast heb je voor de Sub-Ohm ook de zogenaamde HIGH VG e-liquid in verschillende smaken.

De nicotine in de liquids geeft een scherp gevoel achter in de keel. Een gevoel dat je ook ervaart bij het roken van een sigaret. Dit zorgt ervoor dat je nagenoeg dezelfde ervaring hebt als bij het echte roken. Deze, voor een roker, belangrijke ervaring ontbreekt bij het gebruik van bijvoorbeeld nicotinepleisters, kauwgom of nicotine spray. Deze verklaring wordt herhaaldelijk gesteund door duizenden gebruikers van de e-sigaret.

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit en meest vooruitstrevende technologie zijn we er bij LiQuid zeker van dat onze producten de beste vape ervaring aan onze klanten bieden. LiQuid wordt geproduceerd in ISO-class 8 productieruimtes ook wel cleanrooms genoemd. Dit zijn zeer zuivere werkomgevingen. Er wordt bij LiQuid gebruik gemaakt van nicotine van farmaceutische kwaliteit. Alle E-liquids bevatten slechts 4 ingrediënten. Hieronder worden deze ingrediënten verder toegelicht.

1) Propylene Glycol (PG):
Gewoonlijk wordt dit ingrediënt in de voedselindustrie als conserveermiddel gebruikt. In de medische wereld wordt het gebruikt in verstuivers zoals bijvoorbeeld astma inhalatoren. Het helpt om de nicotine te leveren wanneer deze wordt ingeademd.


2) Vegetable Glycerin (VG)
Dit is een vloeistof die geproduceerd wordt van plantaardige oliën. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in bijvoorbeeld hoestdrank en suikerglazuur.


3) Nicotine
: Een van nature voorkomende stimulans dat ontspannend werkt en waarvan we weten dat deze verslavend is. Echter wordt nicotine niet gelinkt aan kanker. LiQuid gebruikt alleen nicotine van farmaceutische kwaliteit.


4) Food Flavourings: 
Dit ingrediënt wordt gebruikt voor het nabootsen van de tabak smaken, maar ook voor smaken als appel, banaan, vanille, koffie, etc.


E-liquids zijn er in 4 nicotine sterktes, te weten 18mg, 12mg, 6mg , 3mg en LiQuid biedt daarnaast ook een 0mg variant. Bijna alle smaken zijn in deze nicotine sterktes te verkrijgen.
We hebben tabak smaken, mint smaken, voedsel en drank smaken, zoete smaken en velefruit smaken. Ieder 10ml flesje e-liquid heeft een equivalent van ongeveer 150 -200 sigaretten.
 


Top